Winkelwagen

Speciaal

Foamies Fly Test's

 | 

Test Guanli Tiger Moth


Test Guanli Tiger Moth :

De Eco uitvoering,geleverd met 4 kan.35Mhz Fm zender ,NI/cd pakket ( 600Mah-8,4V) en 300 brushed motor met vertraging is amper in staat de TigerMoth van de grond te krijgen.
Zodra er een klein beetje te veel wind is,of de accu na 2 minuten al power verliest, komt de Tiger niet meer vooruit en is de vlieg pret over !

Met een,in de romp,geplaatste 800 Mah 7,4 volt Lipo gaat het een fractie beter o.a. door het lagere gewicht en de constante power.
Een test met 11,1 volt 1000 Mah 3S Lipo geeft een iets beter resultaat,maar door de constante overbelasting van regelaar en motor zullen deze niet erg lang meegaan !

De laatste update betrof het vervangen van de motor/regelaar door een brushless buitenloper met 18A regelaar,en de 800 Mah 7,4 volt 2S lipo.

Nu vloog het Mothje zoals bedoelt,superstil,rollen,loopings,install turns bijna alles is mogelijk.

Ook de bouw van de Moth was niet zo simpel als de totaal niet toereikende handleiding doet geloven.

Lengte van de richtings roer stuurstang dient zelf aangepast te worden.

Met wat afval stukjes depron is een ruimte in de romp gecreeerd voor de lipo i.p.v. er boven op.

Op de motor draag balk past de ,als optie te bestellen, brushless motor incl. steun exact ( TP 2410-09 ), waarna de brushless motor er ,na een klein randje kunstof te hebben weggesneden,op geschroefd kan worden.(motorkap dient wel omgedraaid te worden)
 
Ook de bovenste vleugel bevestiging is niet aanwezig, maar dit is opgelost door een grenen latje op de triplex vleugel steun te lijmen (iets langer dan vleugel) ,
waardoor deze nu gefixeerd kan worden door een paar elastieken.

Uiteraard wel het bij geleverde tape,ter bescherming op de vleugel plakken.

Conclusie;met de nodige aanpassingen een hele leuke kit !

Guanli Tiger Moth

Guanli Tiger Moth
Eco RTR

Euro 89.00


Voorraad:


Aantal